Начало / Кои сме ние?

Кои сме ние?

TermoDoctor е българска компания с богат опит и утвърдено име на пазара на отоплителните и охладителни решения в България.

Компанията предлага широка гама от климатични системи, пелетни камини и котли, доставяни от доказани производители. Високото качество и отличните цени на всички продукти в нашия каталог са отличителна черта на TermoDoctor.

Персоналното отношение и внимание са сред основните принципи, които сме наложили в нашата работа. Те са и сред причините за огромното доверие, което всички клиенти и партньори имат в нас.

За всички продукти, предлагани от TermoDoctor, се предлага както гаранционно, така и извънгаранционно обслужване. Разполагаме със сервизни центрове и партньори във всеки един областен град. Удобството на нашите клиенти винаги е било от първостепенно значение за нас.

Квалифицираните служители в екипа ни предлагат професионални консултации и се стремят да открият оптималното решение за нуждите на всеки клиент. Горди сме, че перфектното обслужване се превърна в отличелна черта на услугите и продуктите, предоставяни от TermoDoctor.

Ние знаем, че не бива да се допуска компромис с качеството и комфорта на отоплителната или климатичната система, от която Вашият дом или офис има нужда. Доверете се на опита и професионализма на TermoDoctor и станете част от семейството на нашите доволни клиенти!

Разгледайте нашите предложения тук.

TermoDoctor е официален представител на пелетни камини и котли Bella, Donna и LAFAT.