Начало / Как да поръчам на изплащане

Как да поръчам на изплащане

Всеки от предлаганите продукти от нашият сайт може да бъде закупен на изплащане (лизинг) чрез “УниKредит Булбанк“ АД и неговото дъщерно дружество “УниКредит Кънсюмър Файненсинг“ АД или чрез БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България.

На какви условия трябва да отговаряте?

За да одобрим Вашата поръчка на изплащане е необходимо:

  • Да сте навършили 18 години.
  • Да имате постоянен трудов договор. / Важи само за УНИКРЕДИТ /
  • Да имате добра кредитна история.

Как да поръчате продукти на изплащане в кошницата?

След като сте добавили продукти в кошницата извършете следните стъпки и попълнете следните данни:

  • При опция “Метод за Плащане“ изберете бутон “На изплащане чрез..“.
  • При опция “Данни за Доставка“ попълнете всички полета маркирани с червена звезда.
  • При опция “Данни за Фактура“ попълнете всички полета маркирани с червена звезда, а ако не желаете фактура натиснете бутон “Без фактура“.
  • Кликнете върху полето с червена звезда „Съгласен съм с общите условия и условията за доставка и връщане на стоки“.
  • Натиснете бутона „Поръчай“.

След получаване на заявката Ви за лизинг, ще се свържем с Вас за потвърждение и допълнителни уточнения.

Какъв е начинът на плащане и получаване на стоката?

За да закупите стока на лизинг се сключва Договор за отпускане на стоков кредит от “УниКредит Кънсюмър Файненсинг“ АД или БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България.

Ако след обаждане от страна на банката към Вас и разговор сте избрали покупка на лизинг с първоначална вноска, ще трябва да я заплатите на куриера при получаването на стоката. Останалите вноски по лизинга се заплащат директно на “Уникредит Кънсюмър Файненсинг“ АД или БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България по изготвения погасителен план. Заедно с получаване на стоката трябва да се подпише Договора за отпускане на стоковия кредит, който е в два екземпляра, като единият трябва да върнете обратно по куриера, заедно с копие от личната си карта.

Ако сте избрали покупка на лизинг без първоначална вноска условията за доставка са същите. Вноските по лизинга ще трябва да бъдат заплащани директно на “УниКредит Кънсюмър Файненсинг“ АД или БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България по изготвения погасителен план.

Мога ли да погася кредита си предсрочно?

По всяко време можете да погасите кредита си предсрочно, като заплатите обезщетение, изчислено в съответствие с чл. 32, ал. 4 по ЗПК, а именно: 1% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-голям от 1 година; 0.5% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-малък от 1 година.

Кога трябва да направя първата вноска по кредита си?

Първата вноска по кредита Ви е дължима в рамките на 15-45 дни след подписването на Договор за отпускане на стоков кредит. Датата е отбелязана върху Договора за отпускане на стоков кредит. Възможно е да бъде 7-мо, 14-то, 21-во или 28-мо число на месеца за УНИКРЕДИТ и 1-во и 15-то за БНП ПАРИБА.