Начало / Информация за доставка

Информация за доставка

Поръчаните онлайн стоки могат да бъдат доставени, на посочения от купувача адрес, от куриерска фирма СПИДИ или в офис на куриера, според желанието на клиента. Разходите за доставка, когато тя е до дома или офиса на клиента, или до офис на куриер, се поемат от клиента и са показани като сума при завършване на поръчката.

Срокът за изпълнение на поръчка е до 48 часа от нейното постъпване. Изключение са поръчките, направени в петък след 16 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг от описания. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от описания.

ВАЖНО!

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя.

Служител на termodoctor.bg или представител на куриерска фирма СПИДИ се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

В случай, че не може да изпълни поръчката, termodoctor.bg ще информира клиента за тази ситуация.

При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.